Hase: De beste kachels komen uit Duitsland

De beste kachels komen uit Duitsland

De Hase kachels worden gebouwd in het Duitse Trier. Door het hele productieproces worden de laatste nieuwe productiemethodes gecombineerd met soliede handarbeid. Hierbij heeft Hase één doel voor ogen: zo goed mogelijk presteren.

Zelfgemaakt keramiek

Of u kiest voor een kachel van staal of keramiek, het wordt allemaal gemaakt in de fabriek van Hase in Trier. Keramiek is een echt natuurproduct. Het slaat de warmte op en geeft deze geleidelijk af aan de ruimte. Functioneel en ook nog eens een lust voor het oog. Bij Hase heeft u keuze uit 11 kleuren keramiek en 4 metaalkleuren. U stelt zelf uw unieke Hase kachel samen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een goede verbranding

De houtkachels van Hase hebben een uitstekende verbranding. Dankzij de goede verbrandingstechniek hebben de Hase kachels een rendement van rond de 80%. De kachel is zo goed ontworpen dat een fijnstof-filter niet nodig is. De fijnstof- en CO-waarden liggen ver onder de vereiste normen. Ook blijft de ruit tijdens het stoken mooi helder, waardoor u kunt blijven genieten van het prachtige vlammenspel.