Hout als duurzame warmtebron

500 euro subsidie op pelletkachelsHet wordt kouder en dat betekent dat de kachels en haarden weer worden opgestookt. Wist u dat het stoken van hout een duurzame vorm van verwarmen is? Bij het stoken van hout komt evenveel CO2 vrij als wanneer het hout op normale wijze zou vergaan. Overige stoffen zijn bij een moderne houtkachel nihil. De combinatie van goed stookgedrag en een goed geïnstalleerde houtkachel zorgt nauwelijks meer voor overlast.

Een pelletkachel brandt op geperste houtkorrels. Het voordeel is dat de pelletkachel zelf zijn lucht- en brandstoftoevoer regelt. De kachel zorgt hiermee voor een goede verbranding, waar u urenlang geen omkijken naar heeft. Bovendien krijgt u minimaal € 500,= subsidie bij aanschaf van een pelletkachel!

Bakker Sfeerverwarming is zich sinds kort ook gaan richten op houtkachels en pelletkachels aangesloten op de CV. In de showroom is een werkende opstelling geplaatst waarbij het CV-systeem wordt verwarmd door een houtkachel. Een bezoek aan de unieke showroom in Den Oever geeft u een goed beeld van de mogelijkheden. Of u op zoek bent naar een houtkachel, een pelletkachel of een sfeervolle gashaard, Bakker Sfeerverwarming adviseert u graag.